Rólunk

A társaság 2001. júniusában átalakulással jött létre a Vízhányó László egyéni cégből, amely 1990-től működik.

Kezdetben fő tevékenységünk a belföldi közúti teherszállítás és autódaruzás volt, mely főként az építőiparra összpontosult.

Az idők során bővítettük gépjárműparkunkat, kiegészítettük földmunkagépekkel, így társaságunk rendelkezik azokkal a gépi eszközökkel, amelyek birtokában a közmű és útépítés megvalósítását végző társaságok beszállítójaként tevékenykedünk. Önállóan pedig épületbontást, útalapépítést, pincekiemelést, tóásást és különböző nagytömegű földmunkákat tudunk vállalni.

Különböző méretű és teherbírású autódaruinkkal egyre tágabb határok között tudunk emeléseket végrehajtani.

Az igények növekedésével fa -, építőanyag, vas-, és szaniteráru kis és nagykereskedelmét kezdtük meg.

Jelenleg 48 fővel egy 10000 m2-es telephelyen működünk az oldalon megtekinthető „géppark”-al. Földmunkagépeink kezelővel bérelhetők, de az építőipari kisgépeink kezelő nélkül is kölcsönözhetők.

2009. márciusától hulladékgyűjtő és kezelő telepünket megnyitottuk, melyen építési és bontási hulladékokat fogadunk be, szelektáljuk, újrahasznosítjuk, értékesítjük. A telep komplex technológiai fejlesztésére 2009. évben az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében támogatást nyertünk.

Terveink közt szerepel a géppark folyamatos újítása, bővítése, valamint az építőanyagok választékának kiszélesítése.

Nagy örömünkre szolgál, hogy már korábbi ill. meglévő megrendelőink, vásárlóink bizalommal és elégedettséggel fordulnak hozzánk.

Vállalatunk sikere és fejlődése a jól végzett munkában és a kiváló minőségben rejlik.