English
Magyar English Deutsch
Telephelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy Zsillinszky u. 49/a Tel.: +36 76 560-195 E-Mail: info@vepfu.hu
 

Szállítás - Fuvarozás

Részletek    

Földmunkák

Részletek    

Daruzás-Gépi rakodás

Részletek    

Építési hulladék kezelés

Részletek    

Építőanyag kereskedelem

Részletek    

Szerződési feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft. (továbbiakban Szolgáltató) és a VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft. által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok ismertetése
 • Általános tudnivalók
 • Rendelési információk ismertetése:
  • Regisztráció
  • Termékek leírása
  • Rendelés menete
  • Rendelés lépéseinek bemutatása
  • A megrendelések feldolgozásával és visszaigazolásával kapcsolatos információk.
 • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjszabásának és fizetésének ismertetése
 • Az elállási jog ismertetése és gyakorlásának menete
 • Adatkezelési információk
 • Egyéb információk

 

Üzemeltetői adatok

Cégnév: VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság.

Székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy - Zsillinszky út 49/a

Adószám:12659292-2-03

Cégjegyzék szám: Cg.03-09-109034

Kibocsátó cégbíróság: Bács-Kiskun Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Szerződés nyelve: magyar illetve egyedi beállítást követően angol

Elektronikus elérhetőség: vepfu@vepfu.hu

Telefonos elérhetőség: (+36) 76 560 195


Általános tudnivalók:

 

A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.vepfu.hu weboldalon (a továbbiakban: Weboldal) található elektronikus áruházában (a továbbiakban: VÉPFU Webáruház) keresztül történik.

 

A VÉPFU Webáruház szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon érvényesen és sikeresen regisztrálja magát, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

A VÉPFU Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el az Ügyfél részére.

 

A rendelés teljesítése a megrendelés visszaigazolását követően a rendelés leadása során megjelölt módon személyes átvétellel, vagy futárszolgálat általi kiszállítással történhet. A terméket kiszállítás esetén utánvéttel, személyes átvétel esetén készpénzzel fizetheti.

 

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

 

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a fent megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

Rendelési információk

 

Regisztráció


A VÉPFU Webáruházban történő vásárlás regisztrációhoz kötött. Erre a Weboldal főoldalán található Regisztráció menüpont alatt, az ott található adatlap hiánytalan kitöltésével kerülhet sor. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

 

A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A hibásan rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, az Adatok módosítása menüpontban lehetséges. Az aktív rendelést érintő adatok módosítására a (+36) 76 560 195-ös telefonszámon vagy e-mail címünkön van lehetőség.

 

Termékek leírása

 

A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy a Weboldalon megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelhetnek.

 

A termék vételára mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely tartalmazza a törvényben előírt általános forgalmi adót (27%), azonban nem tartalmazza a házhoz szállítás díját. A raklapon kiszállított termékekre raklap használati és betéti díjat számolunk fel.

 

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja.

 

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

 

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

 

Rendelés menete


A megrendelést a Szolgáltató weboldalán keresztül csak regisztrált Ügyféltől és csak akkor fogadja el, ha az Ügyfél a megrendeléshez szükséges valamennyi mezőt maradéktalanul kitölti. (Ha az Ügyfél valamely mezőt hibásan vagy hiányosan tölt ki, hibaüzenetet kap a Szolgáltatótól.) A Szolgáltatót az Ügyfél által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

Az Ügyfél a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Rendelés lépései


1.) Belépés a VÉPFU Webáruházba: erre a Weboldal főoldalán található Belépés menüpontra kattintva, az ott található mezők (felhasználónév, jelszó) kitöltésével kerülhet sor.

2.) A Weboldal Termékeink menüpontja alatt kiválasztott és megvásárolni kívánt terméke(ke)t helyezze a kosárba.

3. ) A kosár tartalmát  a főoldal jobb sarkában levő kosár tartalma felirat megnyomása után tudja ellenőrizni, módosítani illetve törölni. A vásárlás folytatásához ennél a pontnál már mindenképp szükséges a bejelentkezés! A megrendelés gombra kattintva juthat tovább a Szállítási és fizetési módok oldalra.

4.) Szállítási és fizetési mód kiválasztása: a rendelés teljesítése személyes átvétellel, vagy kiszállítással történhet. A terméket kiszállítás esetén utánvéttel, személyes átvétel esetén készpénzzel fizetheti.

5.) A tovább gombra kattintva Önnek lehetősége van még a rendelés minden adatát ellenőrizni, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.

6.) A megrendelés elküldése után Ön kap egy rendelési számot, amelyre hivatkozva és a VÉPFU Webáruházba belépve bármikor megtekintheti az egyes megrendeléseinek részleteit és állapotát.

7.) A megrendelés elküldését követően Ön elektronikus úton (emailben) visszaigazolást kap, amely tartalmazza a rendelésének minden adatát.

 

A megrendelések feldolgozása és visszaigazolása


A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 15:00 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

 

Szolgáltató az Ügyfél megrendelésének megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 48 órán belül Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.

 

A Webáruházban leadott rendelések általános teljesítési határideje – raktárkészlettől függően - a visszaigazolástól. Amennyiben a rendelést a Szolgáltató nem tudja a vállalt határidőre teljesíteni, köteles a késésről és ha ismert, a szállítás új várható időpontjáról a lehető legkorábban tájékoztatni az Ügyfelet.

 

Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékek egyszerre, egy csomagban vehetőek át - ekkor az átvétel a leghosszabb szállítási határidőhöz igazodik.


A jelen dokumentumban írt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a Szolgáltatót nem kötelezik.

 

A szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.

 

 

A megrendelt termék / házhoz szállítás fizetésének módja és díjszabása

A VÉPFU Webáruház megrendeléseit kiszállítással teljesíti. A házhoz szállítás díja 600 Ft/km, amely alatt a Szolgáltató telephelye és a szállítási cím közti távolság értendő. A teljesítési helyre vonatkozó egyedi szállítási feltételek előzetes egyeztetése a vevő kötelezettsége. Az Szolgáltatóval előzetesen egyeztetett tehergépjárműre és időszakra szóló behajtási engedélyt a vevő saját költségére tartozik beszerezni, és a Vépfu kft.-nek eljuttatni a szállítási határidő megtartásához szükséges időben és helyen.

A termékek Magyarország területén kívülre történő kiszállítását jelenleg nem áll módunkban teljesíteni.

 

A megrendelt termékek kézbesítése munkanapokon történik 8:00-16:00 óra közötti időszakban. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

 

A megrendelt terméket a átvételekor a Szolgáltató képviselőjének kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

 

Az Ügyfél termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a kiszállított terméket tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltatónak nem áll módjában elfogadni. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentáljon.

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben átvételekor ki tudja fizetni annak díját a Szolgáltató képviselőjének! Át nem vett, visszaküldött termékek esetén a visszaszállítás díját az Ügyfélre terheljük, újra küldését kizárólag a megrendelt termék ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Biztosítunk lehetőséget a megrendelt termékek személyes átvételére is a Szolgáltató telephelyén, az alábbi címen:

 

VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.

6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy Zsillinszky út 49/a.

Nyitvatartási idő: 9:00 – 15:00

Telefon: (+36) 76 560 195

 

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket, és emiatt a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli.

Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvényből:

4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.

(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig,

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja.

(3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától számított három hónapból kevesebb mint nyolc munkanap van hátra.

(4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni,

ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.

(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A

vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot:

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától függ;

c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó;

d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;

e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében;

f) szerencsejáték-szerződés esetében.

 

A törvény további részletei megtekintése itt.


Adatkezelési információk

A Webáruház használata során a Szolgáltató részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Szolgáltató alvállalkozójaként / közreműködőjeként jár el. (Pl: futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez).

 

A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Szolgáltató célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használja fel. A Szolgáltató az Ügyfél adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint jár el.

 

Az egyes informatikai rendszerek által, a VÉPFU Webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

 

A Szolgáltató jogosult a Ügyfél részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a Ügyfél által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.

A Ügyfél ezt az önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. A leiratkozás lehetősége biztosított a Weboldalon, továbbá kérhető írásban az vepfu@vepfu.hu e-mail címen. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a Ügyfél részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a Ügyfél adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

 

 

Egyéb információk

A VÉPFU Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit.

 

A Weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

 

A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfélt terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége

 

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

 

A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

 

A szerződő Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő Felek a Szolgáltató mindenkori székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

 

Kérjük, az Általános Szerződési Feltételek mellett figyelmesen olvassa át a jelen Weboldalon található Jogi nyilatkozatot is!

 


Forgalmazott termékeink

Válasszon az általunk forgalmazott termékeiből.
Bramac
C.S.O. Kft. - Esésvédő gumilapok
Cemex Kft.
DDC
Dolomit Kft.
DTG Optimus
Knauf Insulation
Kunsági téglaipari Kft
LB Knauf
Leier
Masterplast
Térkő
Térkő
Tondach
Wienerberger
 
Copyright © 2011. VÉPFU Kft. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Szerződési feltételek | Pályázat leírása | Ügyfélszolgálat | Adatkezelés |
Az oldalon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek, és a változás jogát fenntartjuk.