English
Magyar English Deutsch
Telephelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Bajcsy Zsillinszky u. 49/a Tel.: +36 76 560-195 E-Mail: info@vepfu.hu
 

Szállítás - Fuvarozás

Részletek    

Földmunkák

Részletek    

Daruzás-Gépi rakodás

Részletek    

Építési hulladék kezelés

Részletek    

Építőanyag kereskedelem

Részletek    

Pályázat leírása

Új Magyarország Fejlesztési TervÚj Magyarország Fejlesztési Terv

 

Projekt neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

Projekt azonosító: GOP-2009-2.2.1

Projekt leírás:

Az e-kereskedelmi- és vállalatirányítási rendszer kiépítésének elsődleges célja a VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft. üzlet- és ügyviteli folyamatainak fejlesztése volt stratégiai célkitűzéseivel összhangban. A magas színvonalú, az ügyfelek és látogatók érdekeit maximálisan kiszolgáló rendszer megfelel az értékesítők és vásárlók igényeinek, ezáltal hosszú távon növeli a versenyképességet, optimalizálja a működési költségeket.
A projekt keretében egy e-kereskedelmi rendszerrel összekapcsolt integrált vállalatirányítási rendszert vásárolt a vállalat. A rendszer kiépítésével lehetővé vált az értékesítési területek lefedettségének kiszélesítése, a meglévő érdekeltségi terület megtartása, ill. bővítése. A piacbővítés egyrészt a meglévő üzleti partnerek részére egy egységes elektronikus kereskedelmi rendszerben való kereskedést biztosítja, másfelől a rendszeren keresztül magánszemélyek és szakkereskedések is versenyképes keresletet biztosítanak a vásárlók számára.
A rendszerrel biztosítható a pályázó és vevői részére az egyszerű kezelhetőség, a kifinomult felhasználói azonosítási és jogosultság módszer, a nagyfokú adatbiztonság, a könnyen átlátható vásárlói folyamat és a megbízható üzemmenet, rendelkezésre állás.
További eredmény a zavarmentes rendszerüzem biztosítása, az állásidők minimalizálása. Ehhez a rendszerhez hozzákapcsolódik egy vállalatirányítási rendszer, mely pontosabbá, átláthatóbbá és a vezetés által naprakészen követhetővé teszi a működési, értékesítési és HR folyamatok összehangolt működését. A bevezetett rendszerszoftver hazai fejlesztésű, a magyar jogszabályi előírásoknak és a pályázat elvárásainak egyaránt megfelel.
A következő területeken történik ERP bevezetés: - Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés - Vállalati CRM és értékesítés - Táv-és csoportmunka támogatás - Internetes értékesítés (vállalati webáruház).
A programcsomaggal átfogóan kezelhető minden, értékesítéssel és humánerőforrással kapcsolatos esemény. A projekt megvalósítása során fontos műszaki és szakmai elvárás volt a globális alkalmazásokhoz, szabványokhoz történő következetes igazodás. Az egymással összhangban működő ERP és e-kereskedelmi rendszer biztosítja a kft részére az adatrögzítés egyszeriségét, így a többszöri adatrögzítésből adódó hibalehetőség minimalizálódik.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

VÉPFU Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.

http://www.vepfu.hu

6100 Kiskunfélegyháza,

Jegenye u. 1.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Gazdasági Versenyképesség Operatív Program

http://magzrt.hu/

1539 Budapest, Pf. 684

(+36) 40 200 617

 

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Forgalmazott termékeink

Válasszon az általunk forgalmazott termékeiből.
Bramac
C.S.O. Kft. - Esésvédő gumilapok
Cemex Kft.
DDC
Dolomit Kft.
DTG Optimus
Knauf Insulation
Kunsági téglaipari Kft
LB Knauf
Leier
Masterplast
Térkő
Térkő
Tondach
Wienerberger
 
Copyright © 2011. VÉPFU Kft. Minden jog fenntartva. | Impresszum | Jogi nyilatkozat | Szerződési feltételek | Pályázat leírása | Ügyfélszolgálat | Adatkezelés |
Az oldalon megjelenő információk csak tájékoztató jellegűek, és a változás jogát fenntartjuk.